Om oss

Om Flora Grossist

Vi har samlat ett urval av de bästa torkade blommorna från hela världen.

Vi har två huvudspår i vår verksamhet; Att vara en extern marknadsavdelning åt företag som behöver våra produkter Och att hjälpa till med rådgivning, utbildning och föreläsning till de som vill inspireras och arbeta med produkter på egen hand.

Vi fokuserar på priser, kvalite och stora personligheter. Vi är största urvalet i Sverige med endast Torkade blommor och stabiliserade blommor.

Varför torkade blommor?

Vid den tiden stod det klart att en ny generation trädgårdsmästare fokuserade på att uppskatta miljön och bevara naturen. Med få alternativ för botaniskt fokuserade inlägg bestämde Flora Grossist att bygga en Grossist firma som skulle erbjuda de finaste torkade och konserverade blommorna,  och naturligt inspirerade presenter som marknaden har att erbjuda.


Från oss till dig.

Vi har vuxit med dig samtidigt som vi håller en sak konstant, kvalitet. Från Torkade blommor och  Evigthetsblommor till perfekta pampas, Många av våra produkter handplockas, testas i våra hem och är prisvärda. Ni förtjänar att njuta av naturen året runt, och vi är här för att hjälpa.

Vi har alltid älskat att arbeta med alla typer av blommor, men min sanna glädje är att skapa mönster med naturligt torkade och konserverade blommor. Det finns en vetenskap att växa och bevara blommor och en konstform att använda dem för att skapa blommönster. Utmaningen för båda är vad jag trivs med!

Välkommen till den nya hemsidanÄr du redan kund hos och har problem med att logga in?

Så här kommer du igång med ditt konto:

  • Klicka på mitt konto
  • Under logga in rutan kan du klicka på "Forgot Password?"
  • Skriv sedan den mailadressen som du brukade logga in med och klicka på "Reset password"
  • Nu får du ett mail där du kan ange ditt nya lösenord

Om det står "Ogiltigt användarnamn eller e-postadress" kan det hända att vi har missat importera ditt konto, för att komma igång snabbare kan du vänligen registrera dig igen.
Vid eventuella frågor eller funderingar kontakta oss.

Vänliga Hälsningar

Vi på Flora Grossist:)

0
    0
    Din korg
    Din korg är tomÅtergå till produkter