Vi på Flora grossist fokuserar på bra priser, hög kvalité och stora personligheter. Vi har det största urvalet i Sverige av torkade blommor, stabiliserade blommor och vaser med mer än 700 återförsäljare runt om Sverige.

Torkade och konserverade blommor är vår grej! Sedan starten 2019 har Forever Flora AB fokuserat på att leverera torkade blommor av högsta kvalitét för att du ska kunna uttrycka din egna kreativitet, stil och personlighet. Vi är ett växande företag som värderar god kundservice och att det ska vara enkelt och roligt att handla hos oss. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller på telefon.

Hållbarhet i fokus

 

Till skillnad från nyplockade blommor, som oftast är massproducerade och har en kort livscykel, är torkade blommor ett hållbart alternativ som håller i år efter år!

Torkade blommor är en permanent källa till skönhet! Vare sig du behöver ett blomsterarrangemang för att lysa upp vardagsrummet eller en present till nära och kära så finns Foreverflora här för att hjälpa dig.
När du handlar hos oss plockas och paketeras din beställning med största omsorg och levereras till ditt närmaste ombud. Det går också bra att hämta ditt paket på plats hos oss i vårat lager i Mölndal!